Ταχύτατη διαλεύκανση της υπόθεσης Novartis ζήτησε ο Πικραμμένος

Με μια πολύ σύντομη τοποθέτηση ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος ζήτησε ταχύτητα διαλεύκανση της υπόθεσης Novartis, κατά τη συζήτηση της Ολομέλειας για το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής.

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το θέμα να ερευνηθεί στην ουσία του, αλλά φοβάμαι πως με τις διαδικασίες που ακολουθούνται, αυτό δεν θα συμβεί. Ζητώ την πιστή τήρηση των κανόνων και την ταχύτατη διαλεύκανση της υπόθεσης, γιατί εάν υπάρξουν αργοπορίες θα συνεχίσει η σπίλωση του ονόματός μου και θα εγερθούν υπόνοιες περί πολιτικής δίωξης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις