«Το Κατάρ θα μεσολαβήσει για την απελευθέρωση των δύο ελλήνων στρατιωτικών», είπε ο Καμμένος (video)

Η απελευθέρωση των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης αποτελεί μια από τις προτεραιότητες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Μάλιστα ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για μεσολάβηση του Κατάρ στην Τουρκία προκειμένου οι Αγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Ο υπουργός Αμυνας είχε συνάντηση σήμερα με τον ομόλογό του από το Κατάρ, Καλίντ Αλ-Ατίγια, στην Αθήνα. Στις δηλώσεις που έκαναν στη συνέχεια, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στο ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ευχαριστώντας τον ομόλογό του για τη συμπαράστασή του στο θέμα.

«Γνωρίζοντας τις σχέσεις που έχει το Κατάρ με την Τουρκία, ο ίδιος ο υπουργός κατά την τελευταία μας επίσκεψη έδειξε ενδιαφέρον για να μεσολαβήσει για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Αμυνας του Κατάρ εξέφρασε τα συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση του προς τον ελληνικό λαό για την τραγωδία στο Μάτι.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις