Για εθνικές εκλογές άμεσα, επιμένει η Σπυράκη

Στην ανάγκη να διεξαχθούν άμεσα εθνικές εκλογές και να προχωρήσει η Ελλάδα χωρίς πισωγυρίσματα αναφέρθηκε η ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

«Το κρίσιμο ζήτημα για την Ελλάδα, από τη στιγμή που πλέον τελείωσαν τα εξασφαλισμένα δανεικά, είναι να προχωρήσει χωρίς πισωγυρίσματα», τόνισε και συμπλήρωσε: «Είμαστε μόνοι μας μπροστά στις προκλήσεις και δεν έχουμε μόνο τη διευρυμένη εποπτεία των πιστωτών, αλλά και το πολύ αυστηρότερο βλέμμα των αγορών, να κρίνουν τις επιδόσεις μας».

Για το λόγο αυτό, η κ. Σπυράκη επεσήμανε ότι είναι απαραίτητο να γίνουν άμεσα εκλογές, «γιατί η χώρα σέρνεται και η παρατεταμένη κρίση εμπιστοσύνης θέτει σε κίνδυνο τις θυσίες των Ελλήνων».

Εξάλλου, για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού της κυβέρνησης, η ευρωβουλευτής σχολίασε ότι «η αναδιάταξη ρόλων μεταξύ των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των εξωκοινοβουλευτικών εφεδρειών τους δεν λύνει το πρόβλημα της χώρας». «Η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να αντιμετωπίσει και να λύσει προβλήματα», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφερόμενη στις πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «δεν έχει το κουράγιο να αναλάβει με πράξεις την ευθύνη που τον βαραίνει» και, επικρίνοντας τους χειρισμούς κυβέρνησης και Περιφερειας Αττικής, συμπλήρωσε: «Το πιο δυσάρεστο και προσβλητικό για τα θύματα και τις οικογένειές τους είναι ότι κυβέρνηση και Περιφέρεια επιχειρούν να διαχύσουν την ευθύνη στο παρελθόν, αντί, πολύ απλά, να παραδεχθούν ότι δεν έκαναν τη δουλειά τους».

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις