Π. Καμμένος: Φλαμπουράρης - Καρτερός ήθελαν να με φάνε σαν τον Τρότσκι

Π. Καμμένος: Φλαμπουράρης - Καρτερός ήθελαν να με φάνε σαν τον Τρότσκι

Συνεχίζει την εκστρατεία κατά του πρώην εταίρου του ο Πάνος Καμμένος. Σήμερα, ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Open και κατήγγειλε μεταξύ άλλων ότι στο επιτελείο του πρωθυπουργού υπάρχει μια ομάδα που θυμίζει ΚΚΕ, Λένιν, Στάλιν. "Φλαμπουράρης και Καρτερός ήθελαν να με φάνε σαν τον Τρότσκι" είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει συμφωνία με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού γιατί "ήθελε νέους συνεταίρους από την κεντροαριστερά", αλλά δεν του βγήκε. "Όλα ξεκίνησαν πριν μερικούς μήνες", πρόσθεσε, "από σχετικό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών που τον χαρακτήριζε βάρος". "Είναι άνοιγμα στην Κεντροαριστερά η κ. Παπακώστα ή η κ. Κουντουρά;" αναρωτήθηκε.

Ο Π. Καμμένος δήλωσε ότι περιμένει από τον βουλευτή Θανάση Παπαχριστόπουλο να παραδώσει στους ΑΝΕΛ την έδρα τους, αν και τον πίεσε να παραμείνει. Ερωτηθείς για τον Κώστα Ζουράρι είπε ότι είναι συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ και αποκάλυψε ότι σε επικοινωνία που είχα μαζί του, του είπε ότι «τον έχουν πάρει 50 φορές τηλέφωνο» για να στείλει την επιστολή.

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τρίπρα, είπε: «Τον πιστεύω σαν ηγέτη με έχει στεναχωρήσει πολύ, δεν θα τον εκβίαζα ποτέ»

Αναφερόμενος στον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, είπε: «Έχει απόλυτα ποινικές ευθύνες ο κ. Κοτζιάς και ο πρωθυπουργός γνώριζε την εμπλοκή του ΥΠΕΞ με τις εταιρείες του Σόρος και τις βίζες και τις οφ σορ εταιρείες. Γνώριζε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά σε υποθέσεις όπως της Λιβύης. Όταν μετά τον ρώτησα τον πρωθυπουργό, μου είπε ότι δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες, είναι ηθικό. Παρακαλώ να πάμε στα δικαστήρια. Περιμένω να με καλέσει ο εισαγγελέας».

Ερωτηθείς για σενάρια ένταξης στους ΑΝΕΛ του προερχόμενου από τη Χρυσή Αυγή Δημήτρη Κουκούτση, απάντησε ότι ο Δ. Κουκούτσης ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας, αλλά όπως είπε, η ΧΑ δεν ανήκει στο δημοκρατικό τόξο. «Θα το δούμε, δεν είναι θέμα δικό μου, δεν έχω διαπιστώσει κινήσεις που να τον εντάσσουν στο ναζιστικό χώρο. Δεν έχω μιλήσει μαζί του για θέμα ένταξης».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις