Π. Καμμένος: Ο Τσίπρας απαλλοτρίωσε βουλευτές μου - Κατέχω μυστικά

Π. Καμμένος: Ο Τσίπρας απαλλοτρίωσε βουλευτές μου - Κατέχω μυστικά

Πυρά επιθέσεων προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, υπουργούς και βουλευτές εξαπολύει για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.
Σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στάζει «φαρμάκι» κατά του άλλοτε κυβερνητικού εταίρου Αλέξη Τσίπρα, του Νίκου Βούτση, του Νίκου Κοτζιά, της Έλενας Κουντουρά, του Βασίλη Κόκκαλη και του Τέρενς Κουίκ.

«Ο Τσίπρας απαλλοτρίωσε τους βουλευτές μου» τονίζει χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

«Όχι μόνο το γνώριζε, αλλά ουσιαστικά ο ίδιος είχε φροντίσει να απαλλοτριώσει έναν-έναν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ με προσφορά ανταλλαγμάτων σε κυβερνητικές θέσεις. Μπήκε δηλαδή σε ξένο σπίτι, να πάρει τα παιδιά», αναφέρει στη συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».

«Εγώ του έμαθα τα πουράκια, αλλά τώρα το γύρισε στα Cohiba» αναφέρει δηκτικά.

«Ήξερα από τις σχέσεις μου με τον πρωθυπουργό και το Μαξίμου», προσθέτει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, «ότι η Εφημερίδα των Συντακτών και η Αυγή παίρνουν γραμμή απευθείας από το πρωθυπουργικό γραφείο».

Κληθείς να σχολιάσει την επίσημη επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Τουρκία αναφέρει, ότι «μετά τη Μέρκελ προσκύνησε και τον Ερντογάν».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις