Π. Κουρουμπλής για το δάνειο Πολάκη: Θα κάτσω να συζητώ για βουλευτές που έχουν δάνειο; Και λοιπόν;

Π. Κουρουμπλής για το δάνειο Πολάκη: Θα κάτσω να συζητώ για βουλευτές που έχουν δάνειο; Και λοιπόν;

«Αν ήταν ευνοϊκό το δάνειο Πολάκη, θα είχα τις ενστάσεις που έχετε κι εσείς. Θα κάτσω να συζητώ για βουλευτές που έχουν δάνειο; Και λοιπόν;» δήλωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής για δάνειο που έλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Σχολίαζοντας τις εξηγήσεις που έδωσε ο κ. Πολάκης ότι πήρε το δάνειο για να καλύψει «τις ανάγκες του οικογενειακού και πολιτικού του βίου!!!», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6: «Δεν ξέρω ο καθένας υπό ποιες συνθήκες παίρνει ένα δάνειο. Ο καθένας μπορεί να βρεθεί σε δύσκολη στιγμή και να πάρει ένα δάνειο».

«Όταν τα δάνεια που παίρνει κάποιος είναι εξασφαλισμένα δεν έχω καμία ένσταση» πρόσθεσε στο ίδιο ύφος ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας.

Ωστόσο παρατήρησε ότι «αν ο Πολάκης πληρώνει αυτά τα λεφτά, να ερευνηθεί από πού βρίσκει τα λεφτά και τα πληρώνει. Αυτό να ψάξετε, να μας πουν και οι άλλοι που χρωστάνε 1 εκατομμύριο τι κάνουν».

Παρά τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από την παράνομη ηχογράφηση από τον Παύλο Πολάκη της συνομιλίας που είχε με τον Γιάννη Στουρνάρα, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επέμεινε ότι «το ηθικό πλεονέκτημα (σ.σ. του ΣΥΡΙΖΑ) υπάρχει».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις