Π. Κουρουμπλής: Ατυχής η δήλωση Πολάκη - Κακώς μίλησε για τον Κυμπουρόπουλο

Π. Κουρουμπλής: Ατυχής η δήλωση Πολάκη - Κακώς μίλησε για τον Κυμπουρόπουλο

«Ατυχής η δήλωση Πολάκη, κακώς έβγαλε το ΦΕΚ ο Παύλος Πολάκης, κακώς μίλησε για αυτό το θέμα. Δεν είχε κανένα λόγο να ανοίξει αυτό το ζήτημα» δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, ο κ. Κουρουμπλής υποστήριξε «υπάρχουν και λαθεμένες στιγμές. Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε καμία δουλειά να μπει σε αυτό το διάλογο» .

Παράλληλα απάντησε ότι «δεν είναι λάθος» να ζητούσε συγγνώμη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας για την επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.
Ωστόσο ατυχής ήταν για τον κ. Κουρουμπλή και η δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου. «Έκανε μία δήλωση η οποία αδικεί τα πράγματα. Αυτές είναι κατακτήσεις, δεν είναι επιδόματα, ούτε δώρα τα οποία χαρίζει το κράτος στους αναπήρους. Το κράτος οφείλει να προσφέρει σε κάθε πρόσωπο με ιδιαιτερότητα, τα μέσα για να μπορεί να είναι παραγωγικός άνθρωπος. Είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας που δεν επηρεάζει ούτε κατ' ελάχιστον η αναπηρία την αξιοποίηση της επιστημονικής του γνώσης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τα επιδόματα είπε ότι «έσωσαν την αξιοπρέπεια χιλιάδων ανθρώπων που έριχναν την αξιοπρέπεια τους στους κάδους των σκουπιδιών. Αυτό το φαινόμενο έχει εξαφανιστεί σχεδόν και αυτό δείχνει ότι η κυβέρνηση στόχευσε σωστά. Όπως ήταν το φαινόμενο αυτό δεν είναι και η επιδοματική πολιτική έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτό».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις