Ηλιόπουλος: Δεκαπέντε χιλιάδες βήματα από τις γειτονιές έως το κέντρο της Αθήνας

Από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα της Τρίτης (14/5) ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος, μαζί με μέλη της «Ανοιχτής Πόλης» βρέθηκαν στους δρόμους και τις γειτονιές της Αθήνας.

Ξεκινώντας από τους δρόμους των Εξαρχείων και της Πλάκας και καταλήγοντας στις γειτονιές του Αγίου Ελευθερίου ο Νάσος Ηλιόπουλος και μέλη της Ανοιχτής Πόλης, όπως κάνουν καθημερινά, συζήτησαν με νέους ανθρώπους, καταστηματάρχες, συνταξιούχους, κατοίκους των γειτονιών, εργαζόμενους, νέες μητέρες, οι οποίοι θέλουν η πόλη τους να αλλάξει προς το καλύτερο.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν όσα βιώνουν οι κάτοικοι και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων σε καθημερινή βάση στις γειτονιές τους, ενώ μετέφεραν στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων το παράπονό τους ότι υπάρχει διάχυτη η αίσθηση εγκατάλειψής τους από το Δήμο.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος επανέλαβε ότι προτεραιότητά του, ως αυριανή δημοτική αρχή, θα είναι η ανάκτηση της εμπιστοσύνης των πολιτών στον Δήμο, φτιάχνοντας μία πόλη που θα μπορεί και θα δίνει περισσότερα στους ανθρώπους της.

«Αυτονόητα βήματα για μία σύγχρονη πόλη του 21ου αιώνα. Δεν είναι όμως αυτονόητο για όλους ότι οι κάτοικοι αυτής της πόλης αξίζουν καθαρές γειτονιές και δρόμους, ασφαλείς συνοικίες, ελεύθερους δημόσιους χώρους, πράσινο και χώρους αναψυχής. Ο Δήμος Αθηναίων πρέπει να κερδίσει το στοίχημα της καθημερινότητας των ανθρώπων της πόλης του».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις