Απορρίφθηκε το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να ανακληθεί η απόφαση εξαίρεσης των Πολάκη και Τζανακόπουλου

Απορρίφθηκε το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να ανακληθεί η απόφαση εξαίρεσης των Πολάκη και Τζανακόπουλου

Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία, σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να ανακληθεί η απόφαση για την εξαίρεση του Παύλου Πολάκη και του Δημήτρη Τζανακόπουλου από την προανακριτική επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Η συνεδρίαση της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, συνεχίζεται αυτή την ώρα με τη συζήτηση του αιτήματος που έχει καταθέσει ο κ. Παπαγγελόπουλος να εξαιρεθούν από την προανακριτική οι βουλευτές της ΝΔ, Κώστας Κυρανάκης και Θάνος Πλεύρης, και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Σημειώνεται πως η προανακριτική ξεκίνησε σήμερα κανονικά, χωρίς να παραστούν σε αυτήν οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κύριοι Πολάκης και Τζανακόπουλος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις