Τσακαλώτος: Η ΝΔ πρέπει να αισθάνεται περίεργα που την αδειάζει το ΔΝΤ

Τσακαλώτος: Η ΝΔ πρέπει να αισθάνεται περίεργα που την αδειάζει το ΔΝΤ

H ΝΔ "θα πρέπει να αισθάνεται κάπως περίεργα που την αδειάζει ο πιο πιστός της σύμμαχος", δήλωσε ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, με αφορμή τη σημερινή έκθεση του ΔΝΤ. Σημειώνεται ότι οι προβλέψεις του ΔΝΤ για την ανάπτυξη και το δημόσιο χρέος της Ελλάδας είναι απαισιόδοξες και η κυβέρνηση εξέφρασε τη διαφωνία της.

Η δήλωση του κ. Τσακαλώτου

«Εμείς ποτέ δεν θεωρούσαμε αξιόπιστες τις εκθέσεις του Δ.Ν.Τ. 'Αλλωστε μας χωρίζει άβυσσος, και οι φορές που το Ταμείο προέβλεπε λανθασμένα την μια ή την άλλη καταστροφή της ελληνικής οικονομίας ήταν παρά πολλές.

Η ΝΔ όμως που έβλεπε πάντα το Δ.Ν.Τ σαν αυθεντία και τις εκθέσεις του ως ευαγγέλιο, θα πρέπει να αισθάνεται κάπως περίεργα τώρα που την αδειάζει ο πιο πιστός της σύμμαχος».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις