Δ. Τζανακόπουλος: Χαριστική η ρύθμιση για την απιστία, δημιουργεί καθεστώς ασυδοσίας (audio)

Δ. Τζανακόπουλος: Χαριστική η ρύθμιση για την απιστία, δημιουργεί καθεστώς ασυδοσίας (audio)

“Δεν υπάρχει κανένας λόγος να λυθούν τα χέρια τραπεζιτών ως προς τα δάνεια που δίνονται χωρίς εξασφαλίσεις, γιατί αυτό δημιουργεί ένα καθεστώς γενικευμένης ασυδοσίας» επεσήμανε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα  και την Ευαγγελία Μπαλτατζή.

Σχετικά με όσα ο κ. Τσίπρας δήλωσε στη συνέντευξή του για την αλλαγή στους Ποινικούς Κώδικες , είπε ότι  « είναι χαριστική η ρύθμιση για την απιστία που  προβλέπει πλέον ότι οι ίδιοι οι τραπεζίτες θα πρέπει να εγκαλούν τον εαυτό τους. Πρόσθεσε ακόμη, ότι η «η ρύθμιση όπως έχει διαμορφωθεί, δεν αφορά τις αναδιαρθρώσεις δανείων αλλά όλες τις εργασίες των τραπεζικών ιδρυμάτων».

Ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε, ότι με τη ρύθμιση αυτή θα οδηγηθούν στο αρχείο 100 υποθέσεις που αφορούν στα δάνεια των ΠΑΣΟΚ και  ΝΔ, ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ. Επεσήμανε, ότι πρόκειται για προφανή συγκάλυψη και για προσπάθεια να λειτουργήσει ένα πλυντήριο, η ρύθμιση που αφορά στην αποδέσμευση χρημάτων που έχουν παγώσει μετά από εντολές της Αρχής Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές ενέργειες.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις