Η ΝΔ Θεσσαλονίκης διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία

Η ΝΔ Θεσσαλονίκης διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία

Εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της ΝΔ, διοργανώνει τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 από ώρα 9:00 έως 13:00 η Διοικούσα Επιτροπή και οι ΝΟ.Δ.Ε.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, καλούν τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιήσει κινητή μονάδα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, «το οποίο ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή του, σε χώρο έναντι των γραφείων της Διοικούσας Επιτροπής Μιχαήλ Καλού 6. Βάσει των οδηγιών που μας έχουν σταλεί από τη συμμετοχή στην αιμοδοσία εξαιρούνται οι Δημότες Εχεδώρου, Ευόσμου - Κορδελιού και από το Δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης όσοι κατοικούν στη Δημοτική κοινότητα Μενεμένης».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις