Σύσκεψη υπό τον ΥΦΕΘΑ Στεφανή για θέματα εν αποστρατεία και εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων

Σύσκεψη υπό τον ΥΦΕΘΑ Στεφανή για θέματα εν αποστρατεία και εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων

Το συντονιστικό συμβούλιο των τριών ενώσεων αποστράτων αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, κατέθεσε τις προτάσεις του για θέματα των εν αποστρατεία και εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας» του υπουργείου Εθνικής Άμυνας υπό τον υφυπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή.

Οι προτάσεις αφορούν σε θέματα ασφαλιστικής νομοθεσίας, συνταξιοδοτικής πολιτικής, υγειονομικής περίθαλψης, μερισμάτων και εφάπαξ βοηθημάτων, καθώς και διοικητικής φύσης θέματα για τα εν ενεργεία στελέχη.

«Όλες οι προτάσεις που κατατέθηκαν, θα τύχουν περαιτέρω επεξεργασίας από τους αρμόδιους φορείς του ΥΕΘΑ και των Γενικών Επιτελείων, με σκοπό να γίνουν στοχευμένες παρεμβάσεις για επίλυση ή άμβλυνση των ζητημάτων», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, οι διευθυντές των αρμόδιων διευθύνσεων φορέων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, και των Κλάδων του ΓΕΕΘΑ, του ΓΕΣ, του ΓΕΝ και του ΓΕΑ, καθώς και οι πρόεδροι των Μετοχικών Ταμείων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις