Έφυγε από τη ζωή ο συνθέτης Νίκος Λαβράνος

Ο συνθέτης Νίκος Λαβράνος πέθανε το Σάββατο (20/07), σε ηλικία 86 ετών. Ο σημαντικός μουσικός, συνθέτης και μαέστρος είχε καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, και η μουσική και τα τραγούδια του αγαπήθηκαν πολύ -όπως για παράδειγμα το «Για Πάντα Μαζί» -σε στίχους Δημήτρη Ιατρόπουλου, το οποίο ερμήνευσε ο Γιάννης Πάριος.

Στο πλάι του πάντα η αγαπημένη του σύζυγος και τραγουδίστρια Μίλλη Καραλή, με την οποία εκτός από την πορεία στη ζωή, μοιράστηκε μια πορεία στη μουσική.

Τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως οι: Τόλης Βοσκόπουλος («Αν οι φίλοι σ’ αγαπάνε»), Θέμης Αδαμαντίδης («Αυτή την ώρα»), Βίκυ Μοσχολιού («Γειτονάκι γειτονάκι μου»), Γιάννης Πουλόπουλος («Δε ζουν οι αγάπες με λόγια»), Άγγελος Διονυσίου («Δεν μπορείς»), Γιώργος Νταλάρας («Μακριά απ’ τα ψέματα»), Λίτσα Διαμάντη («Τι άλλο θες τώρα;») και πολλοί άλλοι.

Ο αποχαιρετισμός της συζύγου του Μίλλης Καραλή

Απαρηγόρητη και συντετριμμένη η σύζυγός το Μίλλη Καραλή τον αποχαιρετά μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις