"Είμαι υπερήφανος διότι είμαι Έλλην" από τους "Θεατροποινίτες" σήμερα στη Σταυρούπολη

Την ευκαιρία να απολαύσουν την παράσταση «Είμαι υπερήφανος διότι είμαι Έλλην» σε κείμενα των Μάριου Ποντίκα, Μιχάλη Ρέππα, Θανάση Παπαθανασίου, Λάκη Λαζόπουλου και Έλενας Ακρίτα, από τη θεατρική ομάδα Μυγδονίας ‘’Θεατροποινίτες’’, σε σκηνοθεσία – διδασκαλία της Βίκυς Γρηγοριάδου θα έχουν σήμερα οι φίλοι του θεάτρου.

Η ξεκαρδιστική επιθεώρηση, η οποία σατιρίζει τον Νεοέλληνα και δείχνει την πορεία του στον χρόνο με χιουμοριστική διάθεση, παρουσιάζεται σήμερα στις 21.00, στο Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη, με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΙΡΙΣ του Δήμου Παύλου Μελά. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις