Αυτά είναι τα πιο συχνά σεξουαλικά προβλήματα των ζευγαριών

Αν αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα σεξουαλικής φύσης με τον/την σύντροφό σου πιθανόν να θεωρείς ότι είσαι ο/η μοναδικός/η στον κόσμο που σου συμβαίνει αυτό.

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι πολλά από τα προβλήματα αυτά είναι τόσο κοινά και συνηθισμένα που κάθε ζευγάρι είναι πιθανό να τα έχει αντιμετωπίσει κάποια στιγμή στην κοινή του πορεία. Ιδού μερικά από αυτά:

  • Έχετε ξεχάσει το σεξ λόγω κούρασης, πολλών υποχρεώσεων ή άγχους.
  • Έχετε σταματήσει και το στοματικό σεξ για τους ίδιους λόγους ή γιατί δεν έχετε χρόνο για προκαταρκτικά.
  • Ο πειραματισμός με σεξουαλική βοηθήματα αντί να «βάλει φωτιά» στη σεξουαλική σας ζωή, προκαλεί τριγμούς καθώς δημιουργεί ανασφάλειες ότι ένας από τους δύο δεν είναι καλός εραστής.
  • Η λίμπιντό σας… δεν συμπίπτει χρονικά. Με άλλα λόγια την ώρα που ο ένας έχει κέφια, ο άλλος είναι κουρασμένος.
  • Η ερωτική σας ζωή είναι ανύπαρκτη επειδή αποκτήσατε παιδί. Είναι λογικό να αφιερώνεστε στο παιδί, ωστόσο φροντίστε να περνάτε έστω και λίγο χρόνο οι δυο σας φροντίζοντας τη σχέση σας.
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις