Τέλος το νυστέρι: Επιμήκυνση του πέους με μια ένεση

Μια επαναστατική θεραπεία ισχυρίζονται ότι έχουν αναπτύξει δανοί επιστήμονες που όχι μόνο βοηθάει τη στυτική δεισλειτουργία, αλλά μπορεί να αυξήσει και το μέγεθος του πέους.

Πολύ απλά αυτό σημαίνει ότι χωρίς επέμβαση ή χορήγηση χαπιών λύνεται μια και καλή το πρόβλημα. Με ποιο τρόπο; Με μια ένεση στη βάση του πέους.

Το σκεύασμα αναπτύχθηκε από το Δανικό Κέντρο Αναγεννητικής Ιατρικής (Danish Center for Regenerative Medicine – DCRM) και περιλαμβάνει την έγχυση βλαστοκυττάρων στη βάση του πέους.

Οι ερευνητές, μάλιστα, υποστηρίζουν πως όχι μόνο αποκαθίσταται η ομαλή λειτουργία του πέους, αλλά το κάνει και μεγαλύτερο, αυξάνοντας τη ροή του αίματος στην περιοχή. Η θεραπεία αναπτύχθηκε μάλιστα για ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο του προστάτη, καθώς ένα από τα υποπροϊόντα της επέμβασης είναι η στυτική δυσλειτουργία ή η ανικανότητα.

Οι ερευνητές λένε πως δοκίμασαν την ένεση σε μια σειρά οκτώ δοκιμών, η μελέτη τους είναι ωστόσο σε στάδιο προδημοσίευσης, κι έτσι τα λεγόμενά τους μένει να επαληθευτούν. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δώσουν στο συνέδριο της European Society of Human Reproduction and Embryology που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στη Βαρκελώνη, αν όμως όσα λέει ο διευθυντής του DCRM είναι αληθινά, τότε το σκεύασμα αναμένεται να αλλάξει άρδην τον τομέα. Είναι σίγουρο ότι πρέπει να γίνουν και άλλες κλινικές δοκιμές ώστε να φανεί η αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης θεραπείας.

Κατηγορία: 

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις

Share: