Μια ψυχολόγος αναφέρει: Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σώσεις τη σχέση σου!

Μια ψυχολόγος αναφέρει: Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σώσεις τη σχέση σου!

Μια ψυχολόγος που ειδικεύεται στην ψυχανάλυση σε ζευγάρια και ασχολείται με προβλήματα σχέσεων αναφέρει πως υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να σώσεις μια σχέση ή ακόμα και να αλλάξεις μια δυσάρεστη κατάσταση σε μια σχέση.

Η λύση είναι…η συναισθηματική προσέγγιση. Η συγκεκριμένη ψυχολόγος αναφέρει πως όποιο κι αν είναι το πρόβλημα με το ταίρι σας μπορεί να διορθωθεί αρκεί να το προσεγγίσετε συναισθηματικά.

Αυτό σημαίνει πως αντί να θυμώνετε με τον αγαπημένο σας και να του φωνάζετε θα πρέπει να τον πλησιάζετε πιο συναισθηματικά και να προσπαθείτε να κατανοείτε ποιος είναι ο λόγος που φέρεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Μπορείτε επίσης να τον ρωτήσετε ποιο θεωρεί πως είναι το πρόβλημα. Προσέξτε μόνο πως οι λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να δηλώνουν ζεστασιά και να μην είναι ούτε επικριτικές ούτε επιθετικές!

Πηγή: faysbook.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις