Το διαλύει (τελείως) ο Αλαφούζος;

Αμερικανικά νοσοκομεία γνωστοποίησαν ότι διακόπτουν τη χρήση υδροξυχλωροκίνης για την καταπολέμηση του covid-19. Άραγε ο επικίνδυνος βλάκας των ΗΠΑ τη συνεχίζει; Τουλάχιστον για την προσφορά στην κοινωνία ως αρνητικό πειραματόζωο.
** Το μουσικό πρόγραμμα του Mega, που φιλοξένησε τον πρώτο καιρό έναν χρυσό Νταλάρα, φιλοξένησε είχε αυτήν την εβδομάδα έναν Αργυρό. Η
πτωτική πορεία των πολύτιμων μετάλλων. (Το κακό είναι ότι ο περί ου τραγούδησε και πολύ Μητροπάνο. Ιεροσυλία!) Ευτυχώς, για την άλλη Παρασκευή προαναγγέλθηκε Δήμητρα Γαλάνη.
** Την περασμένη εβδομάδα είχαμε και δια ζώσης διαφήμιση των μεθόδων αντιγήρανσης. Πλαστικά θαύματα...
** Ο Γιάννης Αλαφούζος έστειλε επιστολή στον Γιώργο Δώνη ότι η συνεργασία τους διακόπτεται μετά τα πλέι οφ. Μάθημα για το πώς γκρεμίζεις και αποτελειώνεις κάτι που το έχεις κάνει ερείπιο. (Χώρια που ετοιμάζει βαλίτσες ο μισός Παναθηναϊκός. Η πανδημία των αποχωρήσεων). 
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις