«Κλείνει» στον ΠΑΟΚ ο Ντάριο Σρνα

Οι συζητήσεις του κροάτη διεθνή αμυντικού Ντάριο Σρνα με τον ΠΑΟΚ, φαίνεται πως θα καρποφορήσουν.

Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής, που έφτασε χθες στη Θεσσαλονίκη και ο οποίος είναι αποκλεισμένος από τα γήπεδα ως τον προσεχή Αύγουστο, πρόκειται να ενταχθεί στον Κυπελλούχο Ελλάδος και σήμερα ή αύριο θα περάσει από ιατρικό έλεγχο. Ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με δικαίωμα από τον ΠΑΟΚ για επέκταση ενός έτους και με ετήσιο συμβόλαιο 500.000 ευρώ.

O Σρνα, ανήκει στην Σαχτάρ Ντόνετσκ με την οποία αγωνίστηκε τα τελευταία 15 χρόνια ενώ έχει από το 2002, 134 παρουσίες με την εθνική της χώρας του και 22 γκολ. Το συμβόλαιο του λήγει και είναι ελεύθερος να μετακινηθεί σε σύλλογο της αρεσκείας του.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις