Διαψεύδει ο Ροναλντίνιο ότι παντρεύεται τις δύο γυναίκες

Μπορεί η είδηση ότι ο Ροναλντίνιο ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός έχοντας στο πλάι όχι μία αλλά δύο νύφες, να προκάλεσε… ενθουσιασμό στους φαν του – και όχι μόνο – όμως ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έσπευσε να διαψεύσει όσα ακούστηκαν.

Ο 38χρονος πρώην ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό SporTV, αρνήθηκε τις φήμες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όλος ο κόσμος με παίρνει τηλέφωνο για να με ρωτήσει για αυτές τις φήμες. Δεν πρόκειται να παντρευτώ, είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχω ακούσει ποτέ!».

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις