Αποκλείστηκε ο Δουβαλίδης από τον τελικό των 110μ. με εμπόδια

O Κώστας Δουβαλίδης κατά την 4η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου ανδρών – γυναικών στο Βερολίνο 7-12/8 έμεινε εκτός τελικού στα 110μ εμπόδια. Ο Έλληνας πρωταθλητής, μετείχε στην 1η ημιτελική σειρά του αγωνίσματος και με 13.56 τερμάτισε 5ος. Στον τελικό που θα γίνει απόψε στις 22.35 προκρίνονταν οι δύο πρώτοι κάθε σειράς (3) και οι δύο με τους καλύτερους χρόνους.

Τη νίκη στην 1η σειρά πήρε ο Ρώσος Σεργκέι Σουμπένκοφ με 13.24, ενώ την κορυφαία επίδοση στις τρεις ημιτελικές σειρές σημείωσε ο Ισπανός Ορλάντο Ορτέγκα με 13.21. Εκτός τελικού έμεινε και ο Κύπριος Μίλαν Τραϊκοβιτς που τερμάτισε 4ος στη 2η σειρά με 13.57.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις