Ξυλοκόπησαν βοηθό στο Εδεσσαϊκός – Γιαννιτσά για τη Γ’ Εθνική (video)

Σκηνές… απείρου κάλλους περιγράφονται στο φύλλο αγώνος του τοπικού ντέρμπι της Πέλλας, ανάμεσα σε Εδεσσαϊκό και Γιαννιτσά, για την 3η αγωνιστική του β’ ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-1, αλλά υπήρξε και… τρίτο ημίχρονο, στον διάδρομο των αποδυτηρίων.

Κι αυτό γιατί ο α’ βοηθός Νίκος Τοροσιάδης (Μακεδονίας) υπήρξε θύμα επίθεσης από έναν άνδρα σύμφωνα με όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα. Συγκεκριμένα ο μακεδόνας επόπτης δέχτηκε μία κουτουλιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του προσωρινά κι αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον φυσιοθεραπευτή των φιλοξενούμενων, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο φερόμενος δράστης ήταν αρχικά άγνωστος στη διαιτητική ομάδα, αλλά κατόπιν ενημέρωσης της αστυνομίας, έγινε γνωστό ότι επρόκειτο για τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού, Νίκο Κανάνη, το όνομα του οποίου κι αναγράφηκε στο φύλλο αγώνος.

Μετά το συμβάν, εμφανίζεται, μάλιστα, κι ο ίδιος να επικαλέστηκε κάποιο πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα επίσης να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η διοίκηση του Εδεσσαϊκού δεν θέλησε επίσημα να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το περιστατικό. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα άνθρωποι της γηπεδούχου ανέφεραν, πάντως, πως ο βοηθός δεν χτυπήθηκε αλλά μόνο απωθήθηκε ελαφρώς, α συμπληρώνοντας πως εάν χτύπησε αυτό συνέβη λόγω του συνωστισμού που υπήρχε στον διάδρομο των αποδυτηρίων

Δείτε βίντεο από τον αγώνα, με την ένταση να ξεκινάει από τον αγωνιστικό χώρο:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις