Γιαννακόπουλος για Ολυμπιακό: Οι κότες το ξανάσκασαν

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν επιθετικός ήταν για ακόμη μία φορά , εστιάζοντας στην αποχώρηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού στο μέσο της συνεδρίασης του ΕΣΑΚΕ και αποκαλώντας τους «κότες».

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν σχολίασε τα όσα αποφασίστηκαν στη συνεδρίαση, ενώ αναφερόμενος στους «ερυθρόλευκους» θυμήθηκε την αποχώρησή τους από το ΟΑΚΑ (13/2), στο ημίχρονο του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας.

«Δεσμευτήκαμε να διαβαστεί η ανακοίνωση, η οποία αναφέρεται σε όλα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πρόσθεσε απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη σημερινή αποχώρηση των αδελφών Αγγελόπουλων: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι 13/2 είδαμε τις κότες να το σκάνε. Σήμερα οι κότες το ξανάσκασαν».

Θυμηθείτε τι έγινε στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ και το πώς αποφασίστηκε να επικυρωθεί η βαθμολογία και έτσι να ξεκινήσουν τα playoffs. Με τις ομάδες να αποφασίζουν παμψηφεί την αύξηση των ομάδων της Basket League από 14 σε 16 από την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2019-20), αλλά η σχετική ανακοίνωση να αναφέρει πώς αυτό δεν σώζει όποιον δεν κατέβει στα playoffs.

Αποφασίστηκε, ακόμα, να γίνουν αλλαγές στη διαιτησία, ενώ ο Ολυμπιακός έκανε γνωστές τις προτάσεις που είχε σκοπό να καταθέσει και να συζητήσει στο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, από το οποίο τελικά αποχώρησε και αφορούν όλους τους τομείς, στους οποίους οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να γίνουν αλλαγές για ένα καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Βίντεο: sdna.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις