Υλικά 4 μεσαίου μεγέθους πατάτες 3 κ. σ. ελαιόλαδο, συν επιπλέον 1 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1 κ. γλ. ανάμεικτα μπαχαρικά 500 γρ. σάλτσα ντομάτας 2 μελιτζάνες, κομμένες σε φέτες 300 ml κρέμα γάλακτος 140 γρ. τσένταρ, τριμμένο Εκτέλεση Βράστε τις πατάτες ολόκληρες για 20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Σουρώστε και αφήστε τις να κρυώσουν. Επαναφέρετε την κατσαρόλα στη φωτιά και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και το κρεμμύδι. Σοτάρετε μέχρι να μαραθεί και προσθέστε τον κιμά. Σοτάρετε τον κιμά για 5 λεπτά ή μέχρι να αρχίσει να σκουραίνει το χρώμα του. Προσθέστε το σκόρδο και τα μπαχαρικά και ανακατέψτε τη σάλτσα ντομάτας. Αφήστε να σιγοβράσει, αλατοπιπερώστε, αποσύρετε από τη φωτιά και αφήστε στην άκρη. Ζεστάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα. Ζεστάνετε ένα τηγάνι- γκριλ σε δυνατή φωτιά και αλείψτε με λίγο λάδι τις μελιτζάνες. Ψήστε στο γκριλ για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά. Ίσως χρειαστεί να […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.