Υλικά 8 αυγά 1/4 κ. γλ. αλάτι 1 κ. γλ. λευκό ξύδι 8 φέτες μπέικον 4 ψωμάκια μάφινς, χωρισμένα 2 κ. σ. βούτυρο, μαλακωμένο Για τη σος Hollandaise: 4 κρόκοι αυγών, 3 1/2 κ. σ. χυμό λεμονιού, 1 κ. σ. νερό, 1/8 κ. γλ. σάλτσα Worcestershire, 1 πρέζα αλεσμένο λευκό πιπέρι, 1 κ. γλ. ζεστό νερό, ή περισσότερο ανάλογα με τις ανάγκες (προαιρετικά), 1 φλ. τσαγιού βούτυρο, λιωμένο Εκτέλεση Φτιάξτε την Hollandaise: Ανακατέψτε τους κρόκους αυγών, το χυμό λεμονιού, 1 κουταλιά της σούπας νερό, τη σάλτσα Worcestershire και το λευκό πιπέρι σε μπεν μαρί. Προσθέστε το λιωμένο βούτυρο, 1 ή 2 κουταλιές της σούπας κάθε φορά, ενώ χτυπάτε συνεχώς τους κρόκους. Αν η Hollandaise αρχίζει να γίνεται πολύ πηχτή, προσθέστε ένα ή δύο κουταλάκια του γλυκού ζεστό νερό. Συνεχίστε να χτυπάτε με το σύρμα μέχρι να ενσωματωθεί όλο το βούτυρο. Ανακατέψτε με το σύρμα το αλάτι και αποσύρετε από τη φωτιά. Σκεπάστε με ένα καπάκι για να διατηρήσετε τη σάλτσα […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.