Υλικά 500 γρ. πένες 3 κ. σ. ελαιόλαδο 8 μεγάλες σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/4 κ. γλ. αλάτι, συν περισσότερο για το νερό των ζυμαρικών 1/4 κ. γλ. θρυμματισμένο κόκκινο πιπέρι 1/8 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 3/4 φλ. τσαγιού βότκα 1 συσκευασία σάλτσα με ντομάτες στον τρίφτη 2 κ. σ. ανάλατο βούτυρο 2/3 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένο πεκορίνο, συν περισσότερο για το σερβίρισμα 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού (περίπου 15 μεγάλα φύλλα) 2 κ. σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό Εκτέλεση Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες μέχρι να γίνουν al dente. Ζεστάνετε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Προσθέστε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει, προσθέστε το σκόρδο, το αλάτι, το κόκκινο πιπέρι και το μαύρο πιπέρι. Μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν, ανακατεύοντας συχνά με μια ξύλινη κουτάλα, περίπου 4 λεπτά. Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέστε τη βότκα. Επαναφέρετε το τηγάνι στη φωτιά, τώρα σε μέτρια προς δυνατή, και μαγειρέψτε το αλκοόλ, […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.