Υλικά 450 γρ. ζυμαρικά 300 γρ. πικάντικο χωριάτικο λουκάνικο, χωρίς έντερα 2 κ. σ. ελαιόλαδο 2 κ. σ. βούτυρο 1 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες 4 σκελίδες σκόρδο, σε λεπτές φέτες 1 κ. σ. σπόρους μάραθου 1 κ. γλ. νιφάδες τσίλι, προαιρετικά 1/3 φλ. τσαγιού πελτέ ντομάτας 1 1/2 κ. σ. αλάτι για το νερό των ζυμαρικών, συν περισσότερο για γεύση 2/3 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος 1/2 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα, για το σερβίρισμα Φρέσκο βασιλικό, για το σερβίρισμα Εκτέλεση Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, ώστε να γίνουν al dente. Λίγα λεπτά πριν τα ζυμαρικά μαγειρευτούν, κρατήστε 1 1/4 φλιτζάνι νερό από την κατσαρόλα για τη σάλτσα. Βάλτε μία μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το ελαιόλαδο και το βούτυρο. Μόλις λιώσει, προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρετε μέχρι το κρεμμύδι να γίνει διάφανο και να μαλακώσει ελαφρώς, περίπου 5 λεπτά. Προσθέστε τους σπόρους μάραθου και τις νιφάδες τσίλι (αν […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.