«ΠΟΠ μαγειρική» με τον Νικόλα Σακελλαρίου – Πρεμιέρα νέας εκπομπής στην ΕΡΤ2

«ΠΟΠ μαγειρική» με τον Νικόλα Σακελλαρίου – Πρεμιέρα νέας εκπομπής στην ΕΡΤ2

Οι θησαυροί της ελληνικής φύσης, κάθε Σάββατο και Κυριακή στο πιάτο μας, στην ΕΡΤ2. Η «ΠΟΠ μαγειρική» κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, το Σάββατο 23 Μαΐου 2020, στις 13:15, με τον σεφ Νικόλα Σακελλαρίου να μαγειρεύει νόστιμες συνταγές με πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα.

Περίεργα υλικά; «Πειραγμένες» συνταγές; Απρόσμενοι συνδυασμοί; Υλικά που δεν τα βρίσκεις ούτε σε λεξικό; Πιάτα με σουρεαλιστική ονομασία ή πιάτα με ονομασία προέλευσης;

Επειδή όλοι μας θέλουμε να φάμε το καλό φαγητό και όχι… να μάθουμε πώς λέγεται, η ΕΡΤ2 φέρνει κάθε Σαββατοκύριακο στο τραπέζι μας τα καλύτερα πιάτα με ΠΟΠ προϊόντα.

Ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου ανακαλύπτει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης και μας ανοίγει την όρεξη με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα. Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Ο χώρος της εστίασης παραμένει ακόμα σε καραντίνα, αλλά το εστιατόριο της «ΠΟΠ μαγειρικής» κάνει ποδαρικό στην ΕΡΤ2, το Σάββατο 23 Μαΐου 2020, στις 13:15, με τον Νικόλα Σακελλαρίου να μαγειρεύει νόστιμες συνταγές με δύο από τα πιο γνωστά παραδοσιακά ΠΟΠ υλικά: φέτα και σύκα Βραυρώνος-Μαρκόπουλου.

Την Κυριακή 24 Μαΐου 2020, στις 13:15, ο Νικόλας Σακελλαρίου μαγειρεύει γρήγορες και εύκολες συνταγές με ακόμη δύο γνωστά ΠΟΠ προϊόντα: κρητικό παξιμάδι και κασέρι.

Καλή μας όρεξη!

Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου

Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη

Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης

Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς

Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης

Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions

Έτος παραγωγής: 2020

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις