ΕΡΤ1 – Διονύσης Σαββόπουλος – Ελένη Βιτάλη: «Σήκω ψυχή μου, δώσε ρεύμα…»

ΕΡΤ1 – Διονύσης Σαββόπουλος – Ελένη Βιτάλη: «Σήκω ψυχή μου, δώσε ρεύμα…»

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συνεργασία του Διονύση Σαββόπουλου με την Ελένη Βιτάλη, σε μια μαγνητοσκοπημένη μετάδοση από το «Κύτταρο». Οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες παρουσιάζουν το μουσικό τους πρόγραμμα «Σήκω ψυχή μου, δώσε ρεύμα…», την Κυριακή 30 Μαΐου 2020 και ώρα 23:00.

Ένα θέατρο τραγουδιών με τη σφραγίδα του Διονύση Σαββόπουλου, όπως μόνο εκείνος ξέρει να φτιάχνει για να ψυχαγωγεί. Ο κορυφαίος τραγουδοποιός επιστρέφει στο παλιό του στέκι και εκεί συναντά στη σκηνή τη μεγαλύτερη και αρράγιστη λαϊκή μας τραγουδίστρια, αυτή τη «δύναμη της φύσεως» όπως λέει ο ίδιος, την Ελένη Βιτάλη, σε μια συνεργασία ιστορικής σημασίας.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις