Το ντοκιμαντέρ «Με το βλέμμα στο μέλλον» στην ΕΡΤ3

Το ντοκιμαντέρ «Με το βλέμμα στο μέλλον» στην ΕΡΤ3

Το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς ντοκιμαντέρ «Με το βλέμμα στο μέλλον»(Dream the future), 20 ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής About Premium Content 2017, μπορούν να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τρίτη 30 Ιουνίου και ώρα 19:00.

Πως θα είναι το μέλλον του ανθρώπου τα επόμενα χρόνια? Πως θα επηρεάζουν τη ζωή μας το 2050 οι καινούργιες έρευνες και ανακαλύψεις?

Επεισόδιο 2: Η μόδα του μέλλοντος

Η ομάδα του DREAM THE FUTURE ταξιδεύει στην Αγγλία, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ολλανδία για να γνωρίσει τους οραματιστές της μόδας του μέλλοντος

Το επεισόδιο μας δείχνει πώς οι νέες τεχνολογίες θα μεταμορφώσουν τη μόδα το 2050. Ρούχα από τρισδιάστατους εκτυπωτές, έξυπνα ενδύματα, καινοτόμα νήματα, αειφόρα υλικά που θα προσαρμόζονται στις ανάγκες του σώματος.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις