ΕΡΤ2 – «ΠΟΠ Μαγειρική» με τον σεφ Νικόλα Σακελλαρίου

ΕΡΤ2 – «ΠΟΠ Μαγειρική» με τον σεφ Νικόλα Σακελλαρίου

Περίεργα υλικά; «Πειραγμένες» συνταγές; Απρόσμενοι συνδυασμοί; Υλικά που δεν τα βρίσκεις ούτε σε λεξικό; Πιάτα με σουρεαλιστική ονομασία ή πιάτα με ονομασία προέλευσης; Και αυτό το Σαββατοκύριακο, ο γνωστός σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φέρνει την «ΠΟΠ μαγειρική» στην ΕΡΤ2, με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα.

Μαζί του παραγωγοί, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι επιστήμονες μάς μαθαίνουν τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 11 Ιουλίου 2020, στις 13:15

Eπεισόδιο 15ο: «Πηχτόγαλο Χανίων – Μήλα Ζαγοράς Πηλίου»

Αυτό το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 και ώρα 13:15, στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική», ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μάς μαγειρεύει τις πιο λαχταριστές συνταγές με πηχτόγαλο Χανίων και μήλα Ζαγοράς Πηλίου.

 Μαζί του, η διαιτολόγος-διατροφολόγος Μάρα Αθανασοπούλου και ο γενικός διευθυντής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς Πηλίου, Διονύσης Βαλασσάς, οι οποίοι μας συμβουλεύουν και μας μαθαίνουν όλα τα μυστικά της σωστής διατροφής.

Νόστιμες καθημερινές ΠΟΠ συνταγές, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:15 στην ΕΡΤ2.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις