ΕΡΤ1: «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη»-«Εκκαθάριση γκαρνταρόμπας: Vintage θησαυροί»

ΕΡΤ1: «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη»-«Εκκαθάριση γκαρνταρόμπας: Vintage θησαυροί»

«Εκκαθάριση γκαρνταρόμπας: Vintage θησαυροί» είναι το θέμα της εκπομπής «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη», που θα παρακολουθήσετε στην ΕΡΤ1, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 στις 16:00.

Η Κάτια Ζυγούλη μας προσκαλεί να ρίξουμε φως, ακόμα και στην πιο σκοτεινή γωνία της ντουλάπας μας για να κρατήσουμε μόνον όσα εκπέμπουν χαρά και μας είναι πραγματικά χρήσιμα. Τι κρατάμε και τι πετάμε λοιπόν από την παλιά μας ζωή;
Τι κάνουμε με τα ρούχα που δεν θέλουμε πια; Και πώς μπορούμε να τους χαρίσουμε τη δεύτερη ευκαιρία που αξίζουν;

Ξεχωριστές γυναίκες, όπως η Ρένα Μόρφη, η Ιωάννα Παππά, η Κατερίνα Ντούσκα, η Ροζάνα Γεωργίου, η Αντιγόνη Κουλουκάκου κ.ά. κουβεντιάζουν με την Κάτια Ζυγούλη από το πώς «ντύνουμε» τις ημέρες του lockdown, είτε για να γιορτάσουμε είτε για να δουλέψουμε κεκλεισμένων των θυρών μέχρι τον τρόπο, που η μουσική επηρεάζει τη μόδα, αλλά και το πώς εκφράζεται σήμερα το sex appeal.

Διακεκριμένοι δημιουργοί, όπως οι Άγγελος ΜπράτηςΒρεττός Βρεττάκος και Cosmo2 –Μαρία Μάστορη & Κώστας Αργυρίου– καθώς και insiders από διαφορετικούς τομείς, προτείνουν αληθινές λύσεις και απαντήσεις σε πραγματικά ερωτήματα, που μας αφορούν.

Η Κατερίνα Μισιχρόνη περιγράφει την εκκαθάριση της δικής της ντουλάπας σαν ευκαιρία για πάρτι με φίλες της και μιλάει για τις αναμνήσεις, που τη συνδέουν με κάθε ρούχο. Εξομολογείται ότι έχει εντάξει στην γκαρνταρόμπα της κοστούμια ηρωίδων, που έχει υποδυθεί στη σκηνή αλλά και την βαθιά αγάπη της για το vintage.

Η δημοσιογράφος και beauty editor, Πάτια Ιορδανίδου,  αναγνωρίζει στο ξεκαθάρισμα κάθε είδους την απόφασή μας να κάνουμε χώρο για να δεχθούμε καινούρια πράγματα στην ντουλάπα και στη ζωή μας. Βλέπει στις vintage αγορές την πιο eco-friendly επιλογή που έχουμε σήμερα, αλλά και ένα συναρπαστικό κυνήγι θησαυρών με διάσημη υπογραφή σε προσιτή τιμή.

Έπειτα από μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της επικοινωνίας μόδας, ο Γιώργος Μο, επέλεξε να εστιάσει στο πάθος του για τα αυθεντικά όσο και σπάνια vintage κομμάτια. Αναλύει στην Κάτια Ζυγούλη πότε ένα ρούχο είναι vintage και πότε απλώς demode, αλλά και την ειδοποιό διαφορά μεταξύ second hand και pre-owned.

Παρουσίαση-αφήγηση: Κάτια Ζυγούλη

Ιδέα-καλλιτεχνική επιμέλεια: Άννα Παπανικόλα

Σύμβουλος περιεχομένου: Έλις Κις

Αρχισυνταξία: Βιβή Μωραΐτου – Ιωάννα Μιχελάκου

Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πανονίδης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Ευθύμης Θεοδόσης

Παραγωγή: Μάριαμ Κάσεμ

Διεύθυνση παραγωγής: Παντελής Καρασεβδάς

Εκτέλεση παραγωγής: Filmiki Productions

 

 

 

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις