Γιώργος Αυτιάς· τι νούμερα είναι αυτά!

ΤΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΙΕΣ - ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΝΕΑΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ!

Τι βλέπει η τηλεοπτική Ελλάδα το Σαββατοκύριακο; Τον  Γιώργο Αυτιά! Ποιου εκπομπή είναι πάντα στις κορυφαίες; Του Γιώργου Αυτιά! Ποιον παρακολουθούν σε μεγάλο ποσοστό νέα παιδιά, μέχρι 24 χρόνων; Τον Γιώργο
Αυτιά! Ποιον οι πάνω από 65; Τον Γιώργο Αυτιά! Ποιον βλέπουν σε συντριπτικό ποσοστό οι γυναίκες; Τον Γιώργο Αυτιά!
Φυσικά, λόγω όλων αυτών (να αρέσει σε κοινά αντίθετης ηλικιακής προέλευσης) και λόγω του ιδιότυπου τρόπου που έχει ο Αυτιάς –για πολλούς αμφιλεγόμενου– τον καθιστούν τηλεοπτικό «φαινόμενο», ως ένα βαθμό ανεξήγητο.  Είπαμε να ρίξουμε μια ματιά στους πίνακες των θεαματικοτήτων που έχουμε, για να δούμε τι έγινε το περασμένο Σάββατο, 30 Νοεμβρίου, και μείναμε κατάπληκτοι. Προσέξτε τι καταγράφηκε σχετικά με το Καλημέρα του Γιώργου Αυτιά στον Σκάι:

**Η κορυφαία τηλεθέαση της ημέρας, μεταξύ όλων των καναλιών, ήταν αυτή της εκπομπής του που άρχισε στις 5:58 και τελείωσε στις 9:54. Είχε κατά μέσο όρο 29,5%, ένα ποσοστό που αντιστοιχεί σε 313.000 θεατές.
**Στις ηλικίες από 65 και πάνω, το ποσοστό έφτασε στο εντυπωσιακό 44,3%.
**Το εκπληκτικότερο παρατηρείται στις ηλικίες των γυναικών 15-24, όπου το ποσοστό τηλεθέασης είναι 56,9%! Εδώ πάντως, υπάρχει κάτι που τεχνικά δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε: ότι στην ίδια ηλικιακή ομάδα των ανδρών (15-24) το ποσοστό είναι μηδενικό, κάτι που δεν  συνέβαινε σε προηγούμενες «Καλημέρες» του Σκάι.
**Στις γυναίκες 45-64 ετών το Καλημέρα είχε 33,2% και στην ίδια ηλικιακή ομάδων των ανδρών 22,5%.

Οι άλλοι 

Σε όλες τις εκπομπές του Σαββάτου, μεταξύ όλων των καναλιών, μόνο οκτώ (περιλαμβανομένων και των ολιγόλεπτων αθλητικών ειδήσεων των δελτίων που καταγράφονται χωριστά) είχαν ποσοστό μεγαλύτερο του 20%. Μετά το Καλημέρα του Αυτιά, το υψηλότερο ποσοστό κατέγραψαν οι βραδινές ειδήσεις του Alpha με 23,8% (ώρα έναρξης 18:55) και ακολούθως το Στην υγειά μας, του Σπύρου Παπαδόπουλου, με 23,4% και οι μεσημεριανές ειδήσεις του Alpha που είχαν το ίδιο ποσοστό(23,4%).

Άλλα αξιοσημείωτα από τις τηλεθεάσεις του Σαββάτου:

**Η επανάληψη του Κωνσταντίνου και Ελένης στον Αντένα είχε 15,5% και ήταν αυτό το ψηλότερο ποσοστό του καναλιού το Σάββατο.
**Στο Star τη μεγαλύτερη τηλεθέαση είχε η ξένη ταινία (Εποχή των παγετώνων) με 17,1%.
**Στο Open το μεγαλύτερο ποσοστό είχε το λίαν πρωινό (5:30-9:46) Τώρα ό,τι συμβαίνει με 17,9%.

(Η σελίδα του Harddog στο facebook είναι εδώ για «Μου αρέσει», αν φυσικά σας αρέσει, ή για «Ακολουθήστε») 
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις