Ασύλληπτο: Γυναίκα παίζει βιολί, την ώρα που χειρουργείται τον εγκέφαλο (video)

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει μία γυναίκα να παίζει βιολί, ενώ αποβάλλεται σε μία πολύ σοβαρή εγχείρηση στον εγκέφαλο, προκαλεί συγκίνηση.

Στο βίντεο, που τραβήχτηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου King’s College, στο Λονδίνο, αποδεικνύεται η δύναμη της ανθρώπινης θέλησης.

Ο όγκος βρισκόταν στον δεξιό πρόσθιο λοβό του εγκεφάλου της, κοντά σε περιοχή στην οποία ελέγχονται οι κινήσεις των χεριών. Ο δρ. Κειγιουμάρς Άσκαν, επίκουρος καθηγητής Νευροχειρουργικής του νοσοκομείου, ανέλαβε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της Τέρνερ να συνεχίσει να παίζει μουσική.

«Κατορθώσαμε να αφαιρέσουμε πάνω από το 90% του όγκου, συμπεριλαμβανομένων και όλων των περιοχών που ήταν ύποπτες για επιθετική δραστηριότητα, ενώ διατηρήσαμε την πλήρη λειτουργικότητα του αριστερού της χεριού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δρ. Άσκαν.

 

Πηγή: Ασύλληπτο: Γυναίκα παίζει βιολί, την ώρα που χειρουργείται τον εγκέφαλο (video) - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις