Σοκαριστικό βίντεο: Γυναίκα βρέθηκε στην κοιλιά τεράστιου πύθωνα (σκληρές εικόνες)

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι ενός χωριού στην Ινδονησία, όταν άνοιξαν την κοιλιά ενός τεράστιου πύθωνα.

Αναλυτικότερα, τη στιγμή που φίλοι και συγγενείς αναζητούσαν τα ίχνη 54χρονης, η οποία είχε εξαφανιστεί ενώ έκανε εργασίες στον κήπο της, ανακάλυψαν το πτώμα της ακέραιο μέσα σε έναν πύθωνα εφτά μέτρων.

Οι γιγαντιαίοι πύθωνες, οι οποίοι συνήθως φτάνουν τα 6 μέτρα μήκος, ζουν κυρίως στην Ινδονησία και τις Φιλιππίνες. Επιτίθενται σε μικρά ζώα αλλά σπανίως επιχειρούν να φάνε ανθρώπους.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις