Σε απεργία οι νοσοκομειακοί γιατροί

φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ

Απεργία εξήγγειλε για σήμερα η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ)

Σε εικοσιτετράωρη απεργία προχωρούν σήμερα οι νοσοκομειακοί γιατροί της χώρας, διεκδικώντας μεταξύ άλλων μαζικές μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, εμβολιαστικά κέντρα στην ΠΦΥ, άμεση απεμπλοκή των νοσοκομείων από τον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού, επίταξη του ιδιωτικού τομέα, ένταξη των υγειονομικών στα ΒΑΕ, αυξήσεις στους μισθούς και έγκαιρη πληρωμή του συνόλου των δεδουλευμένων εφημεριών.

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας-Πειραιά, καθώς και η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης, που έχει προγραμματίσει απεργιακή κινητοποίηση στις 10:00 στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Στην Αθήνα, η συγκέντρωση των γιατρών είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 στο υπουργείο Υγείας.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις