Πληρώνονται οι 900 συμβασιούχοι εργαζόμενοι στις κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ

(Φωτ.: Intime)

Λύθηκε το πρόβλημα που είχε ανακύψει με την πληρωμή των συμβασιούχων στις κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ.

Ένα λάθος και μία γραφειοκρατική διαδικασία «κόστισαν» την πληρωμή του μισθού (Οκτωβρίου) των περίπου 900 εργαζόμενων που εργάζονται (με σύμβαση) στις Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, το ζήτημα λύθηκε και οι εργαζόμενοι που πραγματοποιούν rapid test και εμβολιασμούς για τον κορονοϊό, θα πληρωθούν στις 9 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι αυτόν τον μήνα δεν θα πληρωθούν στην ώρα τους, καθώς ένα μπέρδεμα στη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση «φρέναρε» τη μισθοδοσία του Οκτωβρίου και το αποτέλεσμα ήταν να μην εκταμιευθούν εγκαίρως τα απαραίτητα κονδύλια.

Η συγκεκριμένη μερίδα εργαζόμενων έχουν προσληφθεί με σύμβαση και μεταξύ άλλων πραγματοποιούν δειγματοληψίες, εμβολιασμούς σε γηροκομεία και μονάδες ψυχικής υγείας, ενώ παρέχουν και φροντίδα κατ’ οίκον σε κρούσματα του κορονοϊού εάν κριθεί απαραίτητο.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις