Όταν ο χρόνος σου για μαγειρική είναι περιορισμένος, η καλύτερη επιλογή που έχεις είναι μια κονσέρβα τόνο. Λίγα λαχανικά, καλαμπόκι, ελαιόλαδο και φτιάχνεις μια πλήρη σαλάτα, την οποία μπορείς να φας ακόμα και σκέτη ή να τη στριμώξεις σε ένα πεντανόστιμο σάντουιτς. Ή, ακόμα και μερικά βρασμένα μακαρόνια, μια σάλτσα ντομάτας και μια κονσέρβα τόνο, για μια λαχταριστή μακαρονάδα. Οι επιλογές σου όμως όταν πρέπει να επιλέξεις ποια κονσέρβα τόνο θα αγοράσεις μπορεί να σε μπερδέψουν. Να παίρνεις τόνο σε λάδι ή τόνο σε νερό; Διάβασε περισσότερα στο Love Yourself
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.