Από την κατάψυξη και το ψυγείο έως τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα στο ντουλάπι, υπάρχουν κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε για την ασφαλή αποθήκευση του βοείου κρέατος, του χοιρινού των πουλερικών και των ψαριών. Κυρίως το καλοκαίρι μπορεί να φανταστείτε τον εαυτό σας να κουβαλάτε γεμάτες πιατέλες με χοτ ντογκ και ζουμερά μπιφτέκια αλλά με την άνοδο της θερμοκρασίας και τα μπάρμεκιου που διαρκούν από το πρωί έως το βράδυ, σίγουρα δεν είναι ώρα να χαλαρώσετε και να μην ακολουθείται τα σημαντικά, βασισμένα στην επιστήμη πρότυπα ασφάλειας για τα τρόφιμα. Κάθε χρόνο, 48 εκατομμύρια άνθρωποι αρρωσταίνουν από τροφική δηλητηρίαση, είτε σε εστιατόριο είτε στο σπίτι τους, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. Δεν είναι απολύτως σαφές πόσες από αυτές τις περιπτώσεις συμβαίνουν στο σπίτι. Οι ερευνητές λένε ότι μπορεί να είναι οπουδήποτε από 12 τοις εκατό έως και 80 τοις εκατό. Αλλά ανεξάρτητα από τα στατιστικά στοιχεία, εξαρτάται από εσάς να αποθηκεύετε και να χειρίζεστε με ασφάλεια τα τρόφιμά σας […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.