Όσοι μαγειρεύουν τακτικά, συχνά μπαίνουν στο δίλημμα για το ποιο υλικό είναι καταλληλότερο για την υγεία τους. Το βούτυρο ή η μαργαρίνη; Τώρα, όμως, μια νέα έρευνα έρχεται για να δώσει την απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Το βούτυρο και η μαργαρίνη είναι και τα δύο υλικά που δίνουν τη δική τους νοστιμιά, αλλά, διατροφικά, αυτά τα δύο δεν είναι το ίδιο. Το βούτυρο είναι ένα γαλακτοκομικό προϊόν, ενώ η μαργαρίνη παρασκευάζεται συνήθως από φυτικά έλαια και νερό, συχνά με προσθήκη γαλακτωματοποιητών και αρωματικών ουσιών. Προτού αλείψετε με ένα από τα δύο το τοστ σας ή ρίξετε λίγο από αυτά στο τηγάνι, ρίξτε μια ματιά σε ορισμένες προδιαγραφές υγείας του βουτύρου έναντι της μαργαρίνης. Ποια είναι τα στατιστικά στοιχεία υγείας του βουτύρου; Το βούτυρο είναι ένα γαλακτοκομικό προϊόν γνωστό για την πλούσια, κρεμώδη γεύση του, εξηγεί η Jillian Kubala, διαιτολόγος με έδρα τη Νέα Υόρκη. «Αποτελείται κυρίως από κορεσμένα λιπαρά, τα οποία έχουν συσχετιστεί με αυξημένο κίνδυνο καρδιακών παθήσεων όταν […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.