Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα μόνο τρόφιμο το οποίο αγαπάμε να μισούμε, αυτό είναι αδιαμφισβήτητα το ψωμί. Οι λόγοι που το κάνουν αντικείμενο συζήτησης και απορίας για το αν τελικά κάνει να το τρώμε είναι πολλοί, όπως η υψηλή του περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, η χαμηλή του περιεκτικότητα στα άλλα μακροθρεπτικά στοιχεία, τα συντηρητικά που ενδέχεται να έχει αν είναι συσκευασμένο κ.ά. Ποιος όμως μπορεί να πει όχι σε μια λαχταριστή, μοσχομυριστή, ζεστή φέτα ψωμί, αλειμμένη με μέλι ή βούτυρο ή πραλίνα ή…; Κανείς! Και δεν χρειάζεται κιόλας. Αν θέλεις να απολαύσεις το ψωμί χωρίς να χαλάς την υγιεινή σου διατροφή, έχεις να διαλέξεις από μια τεράστια ποικιλία που υπάρχει στο εμπόριο και διαθέτει περισσότερα θρεπτικά συστατικά. Βέβαια οι τόσες επιλογές ίσως και να σε χαώσουν και να μην καταφέρεις να επιλέξεις το κατάλληλο ψωμί. Γι’αυτό συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ελέγχεις για να είσαι σίγουρη ότι έκανες την πιο υγιεινή επιλογή. Διάβασε περισσότερα στο Love Yourself
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.