Οι λόγοι που οδηγούν στην παχυσαρκία είναι πολλοί, όμως απ’ ότι φαίνεται η φρουκτόζη βρίσκεται στο επίκεντρο. Συγκεκριμένα, νέα μελέτη έδειξε ότι η απόφαση να χάσουμε βάρος δε βασίζεται στο κόψιμο των υδατανθράκων ή των λιπαρών αλλά από μία ευρύτερη αλλαγή στη διατροφή μας. Παρόλο που αναγνωρίζουμε την ανάγκη μείωσης υπερ-επεξεργασμένων φαγητών, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρέπει να επικεντρωθούμε στη μείωση της ζάχαρης, στους υδατάνθρακες, στα ακόρεστα λιπαρά ή απλά να αυξήσουμε την πρωτεΐνη. Σε αυτήν τη μελέτη ελέγχουμε όλες τις διατροφικές υποθέσεις για την παχυσαρκία. Προτείνουμε πως όλες οι υποθέσεις έχουν δίκιο και ενώ εκ πρώτης όψεως φαίνονται ασύμβατες, μπορούν όλες να ενοποιηθούν αν βασιστούν σε μία άλλη υπόθεση, γνωστή ως η επιβίωση της φρουκτόζης. Η φρουκτόζη είναι ένας τύπος ζάχαρης που βρίσκεται φυσικά στα φρούτα. Ισορροπημένη από τις βιταμίνες και τις ίνες που προσφέρουν, το καθημερινό σας μήλο, η μπανάνα και το πορτοκάλι δεν αποτελούν πρόβλημα. Το σώμα μπορεί επίσης να παράγει μικρές ποσότητες φρουκτόζης από υδατάνθρακες ως […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.