Υλικά 1 κιλό πατάτες baby, κομμένες στη μέση 2 κ. σ. ελαιόλαδο 2 κ. σ. σκόρδο, ψιλοκομμένο 3 κ. σ. φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού (από 1 λεμόνι), χωρισμένο σε δύο μέρη 1/2 κ. σ. ιταλικό καρύκευμα 1 κ. γλ. αλάτι 1/2 κ. γλ. αλεσμένο μαύρο πιπέρι Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Τοποθετήστε τις πατάτες σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε με το ελαιόλαδο, το σκόρδο, 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού, το ιταλικό καρύκευμα, αλάτι και πιπέρι. Μεταφέρετε τις πατάτες σε ένα ταψί και απλώστε ομοιόμορφα σε μία στρώση. Ψήστε τις για 35-40 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν. Αφαιρέστε από το φούρνο και σερβίρετε αμέσως σε ένα πιάτο. Περιχύστε με την υπόλοιπη 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού από πάνω και ανακατέψτε να πάει παντού.
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.