Για τους παραδοσιακούς κουραμπιέδες βουτύρου, απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10′ στους 200 βαθμούς C να ροδίσει. Τη χοντροκόβουμε.
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. φυτίνη 250 γρ. φρέσκο βούτυρο 250 γρ. βούτυρο γάλακτος
200 γρ. βιταμ 1 ποτήρι αλισίβα κρύα (σταχτόνερο: Βράζουμε δύο
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.