Η κατανάλωση κόκκινου κρέατος και αλλαντικών έχει συνδεθεί στο πλαίσιο παλαιότερων μελετών με τον αυξημένο κίνδυνο καρδιοπάθειας, διαβήτη και ορισμένων μορφών καρκίνου, ωστόσο τα νέα επιστημονικά δεδομένα υποδεικνύουν ότι μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες και στο συκώτι.
Μελέτη ερευνητών από το Ισραήλ που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.