Φτιαγμένο με την προσθήκη οξέος στο γάλα, το τυρί cottage είναι το αποτέλεσμα του διαχωρισμού των στερεών συστατικών του γάλακτος από τον υγρό ορό γάλακτος. Αντί να στραγγίζεται όλο το τυρόγαλα, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα τυριά, ένα μέρος του υγρού παραμένει στο τυρί cottage, δημιουργώντας την κρεμώδη του σύσταση. Επειδή εξακολουθεί να είναι ένα είδος τυριού, πολλοί άνθρωποι υποθέτουν αυτόματα ότι δεν είναι και τόσο ωφέλιμο για την υγεία. Ωστόσο, το τυρί cottage προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία, καθώς είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, χαμηλό σε λιπαρά και περιέχει πλούσιες δόσεις σημαντικών βιταμινών και θρεπτικών συστατικών που είναι απαραίτητα για την καθημερινή σας ζωή. Περιέχει την πολύτιμη βιταμίνη Β12 Είτε το απολαμβάνετε μόνο του είτε σε ένα μπολ με άλλες υγιεινές τροφές το τυρί cottage θα σας προσφέρει μια χρήσιμη δόση βιταμίνης Β12. Σύμφωνα με το eatthis.com, σε μια μερίδα ενός φλιτζανιού με 2% τυρί cottage, θα λάβετε περίπου 0,9 μικρογραμμάρια αυτής της βιταμίνης Β. Αυτό μπορεί να μην […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.