Βρίσκετε την τέλεια συνταγή, βγάζετε όλα τα υλικά στον πάγκο της κουζίνας, αλλά μετά συνειδητοποιείτε ότι σας λείπει ένα από τα βασικά συστατικά της συνταγής -σας έχει τελειώσει το βούτυρο. Ευτυχώς, σύμφωνα με το eatthis.com, υπάρχουν πολλά εναλλακτικά συστατικά με τα οποία μπορείτε να αντικαταστήσετε το βούτυρο στη μαγειρική και το ψήσιμο και τα οποία μπορούν να κάνουν το τελικό αποτέλεσμα για ό,τι κι αν μαγειρεύετε εξίσου νόστιμο (αν όχι καλύτερο). Πουρές μπανάνας Για πρόσθετη γλυκύτητα, υγρασία και μια ώθηση καλίου, ο πουρές μπανάνας είναι μια βολική αντικατάσταση βουτύρου με λίγες θερμίδες που θα απογειώσει τις συνταγές ψησίματος στο επόμενο επίπεδο. Αν και μια κλασική περίπτωση χρήσης αυτού του υποκατάστατου βουτύρου είναι οι τηγανίτες, είναι, επίσης, εξαιρετικό σε cupcakes, και σε κάθε γλυκιά ψημένη λιχουδιά. Αβοκάντο Άλλη μια υγιεινή για την καρδιά επιλογή, πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, το αβοκάντο είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση βουτύρου για κάθε συνταγή όπου θέλετε να δημιουργήσετε μια κρεμώδη υφή. Είναι, επίσης, εξαιρετικό όταν […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.