Το να απολαμβάνετε ένα ζεστό βραστό αυγό είναι μια από τις απλές απολαύσεις της ζωής, αλλά το ξεφλούδισμά τους, καθώς τα μικροσκοπικά κομμάτια του ραγισμένου κελύφους κολλάνε τόσο στο αυγό, όσο και στα δάχτυλά σας δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο! Και το χειρότερο; Όταν το κέλυφος ξεκολλάει μαζί με μέρος του ασπραδιού, με αποτέλεσμα ένα θλιβερό, παράξενο σχήμα αυγού. Ποια είναι λοιπόν η καλύτερη τεχνική για να ξεφλουδίζετε εύκολα τα βραστά αυγά; Δείτε παρακάτω όλα τα μυστικά που αποκαλύπτει στο κοινό το marthastewart.com. Επιλέγοντας τα αυγά σας «Από επιστημονική άποψη, ο καλύτερος τρόπος για να ξεφλουδίσετε ένα αυγό και να διατηρήσετε το ασπράδι άθικτο είναι να χρησιμοποιήσετε παλιά αυγά», λέει η Rosemary Trout, βοηθός κλινικός καθηγητής μαγειρικής τέχνης και επιστήμης τροφίμων στο Πανεπιστήμιο Drexel. Η Lisa Steele, εκτροφέας κοτόπουλων πέμπτης γενιάς και συγγραφέας του βιβλίου «The Fresh Eggs Daily Cookbook», συμφωνεί ότι όσο πιο παλιά είναι τα αυγά, τόσο πιο εύκολο θα είναι να τα καθαρίσετε. «Τα αυγά ηλικίας […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.