Υλικά 2 φλ. τσαγιού νερό 1/2 φλ. τσαγιού ωμό λευκό ρύζι κοντόσπερμο 2 1/2 φλ. τσαγιού πλήρες γάλα, χωρισμένο 4 κ. σ. λευκή ζάχαρη 4 κ. σ. άμυλο καλαμποκιού 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας 1/4 κ. γλ. αλεσμένη κανέλα, ή περισσότερο ανάλογα με τη γεύση Εκτέλεση Βάλτε το νερό και το ρύζι σε μια κατσαρόλα να βράσουν. Μειώστε αμέσως τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και μαγειρέψτε, χωρίς κάλυμμα, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι να μαλακώσει το ρύζι και να απορροφηθεί το περισσότερο νερό, περίπου 30 λεπτά. Προσθέστε 2 φλιτζάνια γάλα και τη ζάχαρη. Αυξήστε τη φωτιά σε υψηλή θερμοκρασία και αφήστε τα να πάρουν μια βράση. Ανακατέψτε το υπόλοιπο 1/2 φλιτζάνι γάλα και το κορν φλάουρ μαζί σε ένα μπολ και προσθέστε το στο βραστό μείγμα ρυζιού- γάλακτος μαζί με τη βανίλια. Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά και αποσύρετε από τη φωτιά. Μοιράστε σε ατομικά μπολ σερβιρίσματος και πασπαλίστε με κανέλα. Αφήστε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου, περίπου 30 λεπτά, και […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.